Steun

Door een aankoop via Lyoness te doen, steunt u automatisch de Child & Familly Foundation en de Greenfinity Foundation. Van iedere aankoop die u via Lyoness doet, gaat er een percentage naar de beide stichtingen van Lyoness. U ontvangt dus niet alleen Cashback op al uw aankopen via Lyoness, u steunt ook automatisch de twee foundations. Buiten de steun die u bij iedere aankoop geeft, kunt u de Child & Family Foundation nog extra hulp bieden. Door onderwijsdonateur te worden steunt u de Child & Family Foundation, zij vechten voor dat iedereen onderwijs kan volgen.

U kunt nu onderwijsdonateur worden!

Wat is een onderwijsdonatie?
Onderwijsdonateur worden betekent: participeren en verantwoordelijkheid nemen. Voor de door Lyoness uitgevoerde projecten zijn onderwijsdonateurs een belangrijke ondersteuning. Donateur zijn betekent geloven in een betere toekomst voor kansarme kinderen, jeugd en families. Al vanaf  30,- euro per maand ondersteunt u ons als onderwijsdonateur en zondoende ook de duurzame en lange termijnprojecten in uw land. Vanzelfsprekend bieden wij ook de mogelijkheid verscheidene onderwijsdonaties te doen. Een donateur is voor ons niet alleen een belangrijke, maar ook een actieve ambassadeur van de Foundation, en een trouwe begeleider van onze projecten.

Waar wordt uw onderwijsdonatie voor gebruikt?
De donaties komen voor 100%, zonder aftrek van administratie- of marketingkosten, ten goede aan die mensen in uw land die door het project gesteund worden. De onderwijsdonatie is niet aan één kind of aan één persoon gebonden, maar geldt als aanvullende financiële ondersteuning voor projecten in uw land.

Donateurs zijn mensen met verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen. Als onderwijsdonateur ontvangt u ieder half jaar een bericht, aan de hand waarvan u de ontwikkelingen en de progressie van de door Lyoness Child & Family ondersteund projecten actief kunt bijhouden. Natuurlijk kunt u, in afspraak met Lyoness Child & Family, de projecten die u steunt bezoeken.

Hoe word ik onderwijsdonateur?

U kunt uw onderwijsdonatie op twee verschillende manieren activeren:

ONLINE

In het Lyoness Online Office via www.lyoness.nl bij het menupunt MyLyoness/MijnOnderwijsdonatie

OFFLINE

U kunt ook een folder ophalen bij het hoofdkantoor van Lyoness Nederland. Vul deze direct in of stuur deze op per post, fax of e-mail.

Na uw aanmelding ontvangt u meteen een bevestiging per e-mail met alle relevante informatie rondom het thema onderwijsdonatie. Tevens is het mogelijk om uw opgespaarde Cashback te doneren aan Lyoness Child & Family Foundation(CFF).Ga naar mijn voordelen, kies de wijze van uitbetalen en vink ‘Voor Child & Family Foundation gebruiken’ aan.

Bankgegevens:
Lyoness Holding Europe Ag
IBAN: NL 90 RABO 0145447898

Back to top