Over Lyoness

Onze slogan luidt: “Geld terug bij iedere aankoop”.  In minder dan 10 jaar is Lyoness ontwikkeld van een idee tot een internationale inkoopgemeenschap. Het eenvoudige principe van “Geld terug bij iedere aankoop” was de basis voor dit grote succes en de reden voor de groei van een aantal leden tot miljoenen shoppers!

Eén van de grootste shopping communities

Lyoness is één van de grootste shopping communities ter wereld met miljoenen leden. Alle Lyoness leden genieten altijd van de beste manier om te winkelen en geld terug te krijgen: met hun Lyoness Cashback Card, originele tegoedbonnen van loyaltypartners of online shoppen – leden ontvangen geld terug en Shopping Points bij iedere aankoop.

Sociale verantwoordelijkheid

Het samenbrengen van personen en hun behoeften is de basis van wat Lyoness gelooft wat een sterke community is, welke uniek is door de culturele diversiteit en innovatieve kracht en waarin we kunnen samenwerken om onze samenleving te verbeteren. Lyoness heeft twee non-profit stichtingen opgericht om de samenleving te verbeteren:

  • Lyoness Child & Family Foundation
    Het Lyoness Child & Family Foundation is in 2008 opgericht. Deze stichting zet zich in voor de educatie voor iedereen: voor kinderen, jongeren en complete families en doet dat wereldwijd.
  • Lyoness Greenfinity Foundation
    Het Lyoness Greenfinity Foundation is in 2011 opgericht. Deze stichting zet zich in voor duurzame milieubescherming en doet dat op wereldwijd niveau waarbij het innovatieve klimaatbeschermingsprojecten realiseert en het gebruik van duurzame en hernieuwbare energie ondersteunt.

Websites Lyoness

Back to top