Lyoness G-Hockey Clinic een groot succes! Uitgelicht

Afgelopen zaterdag vond met dank aan de Child & Family Foundation de Lyoness G-Hockey Clinic plaats op de Larensche Mixed Hockey Club.

Laren Dames 1, waaronder topspeler Naomi van As en beste keepster van de wereld Joyce Sombroek, gaf een leuke en vrolijke hockeyclinic met tips & tricks aan de G-hockey spelers van Laren, Almere, Castricum en Hilversum. Ongeveer 60 kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking namen deel aan deze leerzame en vermakelijke clinic.

De middag begon met een korte warming-up die de sterspelers van Dames 1 gaven aan de in groepjes opgedeelde aanwezigen. Daarna kon snel gestart worden met de oefeningen, die in carrousel werden afgewerkt. Van het geven van harde passes, dribbelen met de bal, partijtje spelen tot afronden op doel. Er werd veel geleerd en vooral plezier gemaakt! Tot slot werden na de groepsfoto nog twee grote eindpartijen gespeeld. Na afloop was er nog ruim de tijd voor een handtekening en foto met de sterspelers van Laren Dames 1, onder het genot van limonade en bitterballen!

g-hockey

De middag leverde dus veel plezier en handtekeningen op! De foto’s van de gehele clinic volgen later hier op de blog van de foundations van Lyoness!

Lees hier het artikel over de clinic op de website van Gooi- en Eemlander.

Tagged under: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to top