Lyoness Clinic voor G-Hockey!

Op 11 april organiseert Lyoness Nederland in samenwerking met Larensche Mixed Hockey Club de “Lyoness Dames 1 Clinic voor G-Hockey”. Voor diverse gehandicaptenhockeyteams en andere enthousiaste gehandicapte hockeyers wordt deze speciale hockeyclinic georganiseerd. De personen die deelnemen aan deze middag mogen genieten van de tips & tricks van de beste speelsters van de wereld, waaronder Naomi van As en keepster Joyce Sombroek! Daarnaast zijn uiteraard andere dames van Laren Dames 1 van de partij om er een leuke en leerzame training van te maken. Teams die onder andere meedoen aan de clinic zijn Laren, Castricum en Bloemendaal.

G-Hockey is een tak van de hockeysport die langzamerhand aan het groeien is. G-Hockey is voornamelijk bedoeld voor personen met een verstandelijke beperking. Steeds meer clubs pakken de kans aan om ook een team op te richten voor de desbetreffende regio.

Kom jij ook langs? Meld je dan op de Facebook-pagina van GHockey Laren aan voor het event!

Tagged under: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to top