Greenfinity Foundation

De Lyoness Greenfinity Foundation (GFF) is opgericht in 2011 als non-profit organisatie. Het is een onafhankelijke, charitatieve organisatie die actief betrokken is bij de duurzame bescherming van het milieu en het realiseren van innovatieve klimaatbeschermende projecten over de gehele wereld alsook het promoten van het gebruik van recyclebare energie.

De Lyoness Greenfinity Foundation is begonnen te werken aan haar eerste projecten sinds 2012. Het is belangrijk voor Greenfinity dat Lyoness zelf bijdraagt aan het verbeteren van het klimaat en daarbij zijn alle processen bij Lyoness ook ecologisch geoptimaliseerd. Los van deze interne verbeteringen implementeert de Greenfinity Foundation verschillende lokale, regionale en internationale klimaatbeschermende projecten. We focussen altijd op het milieu. Om deze reden investeert Greenfinity in innovatieve klimaatbeschermende projecten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën op het gebied van duurzame energie. De emissies gecompenseerd door deze projecten worden in beschouwing genomen bij het bepalen van de voetafdruk en zal over de jaren heen worden geminimaliseerd.

Het doel van de Greenfinity Foundation is om de negatieve invloed van mensen op ons milieu te verminderen door de inzet van innovatieve klimaatbeschermende projecten en om de samenleving duurzaam te beschermen.

Bekijk hier enkelen van de recente projecten van de Lyoness Greenfinity Foundation:

Back to top