Foundations

Het samenbrengen van personen en hun behoeften is de basis van wat Lyoness gelooft wat een sterke community is, welke uniek is door de culturele diversiteit en innovatieve kracht en waarin we kunnen samenwerken om onze samenleving te verbeteren. Lyoness heeft twee non-profit foundations opgericht om de samenleving te verbeteren:

Lyoness Child & Family Foundation

De Lyoness Child & Family Foundation is in 2008 opgericht. Deze stichting zet zich in voor de educatie voor iedereen: voor kinderen, jongeren en complete families en doet dat wereldwijd. De Child & Family Foundation richt zich voornamelijk op kinderen en gezinnen met beperktere ontwikkelingsmogelijkheden. Daarbij kan het gaan om beperkte kansen op het leren lezen en schrijven, maar ook op andere fysieke en geestelijke beperkingen.

Lees meer over de Child & Family Foundation.

Lyoness Greenfinity Foundation

De Lyoness Greenfinity Foundation is in 2011 opgericht. Deze stichting zet zich in voor duurzame milieubescherming en doet dat op wereldwijd niveau waarbij het innovatieve klimaatbeschermingsprojecten realiseert en het gebruik van duurzame en hernieuwbare energie ondersteunt.

Lees meer over de Greenfinity Foundation.

Back to top