CFF – doneer voor schoolbussen

Net als ieder jaar wil de Child & Family Foundation rond de Paasdagen aandacht vragen voor een bijzonder project ergens in de wereld. Gebruikelijk zijn dit diverse lokale projecten, maar dit jaar zouden wij onze krachten willen bundelen om geld in te zamelen voor ons schoolproject in Nigeria: de Holy Trinity School. Dit jaar staat de internationale Paasactiviteit in het teken van de hulp bij de financiering van twee schoolbussen, welke de aanwezigheid van de kinderen op school en veilig vervoer naar school op de lange termijn verzekeren.

Momenteel gaan meer dan 1.000 kinderen naar de Holy Trinity School in Uromi, waar zij deelnemen aan de kleuterschool, basisschool en middelbare school. De kinderen hebben sociaal onderontwikkelde achtergronden en moeten grote afstanden te voet afleggen van omliggende dorpen om naar school te komen. Veel van de kinderen kunnen enkel naar school komen dankzij twee schoolbussen, welke kinderen vervoerd hebben voor meer dan 10 jaar. Ze waren al tweedehands toen zij aangeschaft werden en zijn nu in zeer slechte staat. Er is angst dat op een dag de bussen simpelweg niet meer gebruikt kunnen worden waarvoor ze bedoeld zijn. Het vervangen van de schoolbussen is dan ook de droom van veel leerlingen, en het schoolbestuur.

De Lyoness Child Family Foundation heeft uw hulp nodig voor dit speciale project in Nigeria! Om ervoor te zorgen dat de kinderen een veilige reis hebben naar hun school, zijn de twee bussen nodig. Geef deze Pasen het cadeau van educatie en breng deze kinderen een hoop geluk en plezier!

Doneer nu voor een gelukkig Pasen: http://bit.ly/CFFLyo-EN-Help

Tagged under: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to top